Jaro 2022: 7.I liga

24.04.2022 17:05

Komentáře

22.4.2022: 4.kolo

Žlutá křídla – Fuerza Arma 3:5 (1:3)

Branky: 25., 34. a 48 min. Kafka 

Sestava: Fajfr - Planet, Petránek, Vágner – Kafka - Redlich, Fajfr M., Vondráček, Šmíd

K zápasu se nedostavil rozhodčí, a tak oba týmy přistoupili k zápasu ve fair play duchu. Ve čtvrtém zápase musel po delší době do branky Fajfr a poprvé v sezóně přišel Šmíd a hlavně ostrostřelec Kafka. Nicméně úvod zápasu Křídlům nevyšel mladíci z Fuerza dvakrát odražený míč vstřelili do branky a záhy navýšili na 0:3. Před koncem poločasu snížil Kafka. 

Po změně stran pokračovala již vyrovnaná hra. Jelikož měl Fajfr všechny spoluhráče obsazené, vyjel na polovinu a s Kafkou šli dva na dva, přihrál Kafkovi, který prostřelil na 2:3. Po chvíli opět Fuerza odskočila na 2:4, ale Křídla opět Kafkou (a jeho 235. gólem za Křídla) snížila na 3:4. V posledních deseti minutách Křídla tlačila, ale i přes značné šance branka nepadla (zejména Petránek mohl svůj 60. zápas za Křídla oslavit brankou). V nastavení Fuerza pojistila výhru střelou na 3:5.

8.4.2022: 3.kolo

Žlutá křídla – Airconquest F.F.C. 4:1 (3:0)

Branky: 3. min Vondráček, 7. min Musil, 26. min Redlich, 48. min Petránek 

Sestava: Musil - Fajfr, Planet, Petránek, Vágner - Le Mince, Redlich, Fajfr M., Vondráček

Až ve třetím zápase se Křídla dočkala výhry, kterou připravil exekutor rohového kopu Vondráček stříleným centrem, který zapadl do branky. O pár minut později vyslal Musil z půlky svůj projektil, který neskončil za plotem, ale v brance soupeře a do konce poločasu Redlich dobře zpracoval přihrávku Fajfra a střelou pod víko určil poločasový výsledek. Navíc měl i šanci Le Mince, který trefil brankovou konstrukci.

Po změně stran soupeř snížil, ale v Křídla žádné drama nepřipustila a hezkou kombinační akcí Petránka a dvou mlaďochů prvně jmenovaný mazácky proměnil a tak Křídla mohla slavit výhru 4:1.

1.4.2022: 2.kolo

Žlutá křídla - GoGo 1.NC 2:2 (2:2)

Branky: 20. min Redlich, 21. min vlastní

Sestava: Musil - Fajfr, Planet, Petránek, Vágner - Le Mince, Redlich, Fajfr M.

První střelu zápasu zařídil gólman Křídel, když si seřizoval mířidla, ale do vedení se dostali GoGo, když dvěma brankami překonali Musila. Do konce poločasu zaznamenal svoji první trefu Redlich za Křídla 1:2, aby po chvíli padla vlastní branka, která stanovila konečný výsledek utkání. Ve druhém poločase již žádný zvrat nepřišel a tak si oba týmy spravedlivě rozdělili body.

25.3.2022: 1.kolo

Žlutá křídla - Vincentka FC 1:3 (0:2)

Branky: 34. min Hlaváček

Sestava: Musil - Fajfr, Hlaváček, Petránek, Vágner - Le Mince, Redlich, Vondráček, Fajfr M.

V prvním zápase sezóny jaro 2022 přivítala Křídla dva nováčky, novou francouzskou posilu (zkušeného) Oliviera LeMince a naději do příštích sezón teprve patnáctiletého Vítka Redlicha. Souboj to byl opět generační. Hráči Vincentky se narodili, když už měli někteří hráči Křídel odkopáno několik sezón. A jelikož s Vincentkou hrála Křídla poslední zápas loňské sezóny, věděla do čeho jdou. Bohužel se Vincentka brzy dostala do dvoubrankového vedení, a teprve poté Křídla více vyrovnala hru, hold se v prvním zápase více hledala. Po změně stran Hlaváček kopal přímý kop, mladý Fajfr šikovně stínil před brankářem a byla z toho střela na 1:2. Vincentka ve druhém poločase toho moc nepředvedla, Křídla se dostávala do šancí, ale měla chabou koncovku a namísto, aby vyrovnala (šance tam byly), tak v poslední vteřinách zápasu hraného vabank ze strany Křídel útočník Vincentky dovršil hattrick a stanovil výsledek na 1:3.

 
Zpět